Menu
Your Cart

ISOI - 保加利亞玫瑰淡斑精華 15ml

ISOI - 保加利亞玫瑰淡斑精華 15ml
ISOI - 保加利亞玫瑰淡斑精華 15ml
新到貨品
ISOI - 保加利亞玫瑰淡斑精華 15ml
ISOI - 保加利亞玫瑰淡斑精華 15ml
ISOI - 保加利亞玫瑰淡斑精華 15ml
$228.00
2 件或以上 每件 $210.00
  • 庫存: 有庫存
  • 品牌: ISOI
  • 商品編號: ISOI-001
  • SKU: 8809264731628


給臉上有暗瘡印,充滿瑕疵的你:
去 韓國大家都一定會行Olive Young shopping!但大家知唔知Olive Young 銷量最高既精華係咩?就係iu 代言既isoi 保加利亞玫瑰修復瑕疵精華,而且仲係連續5年拎第一位!依支精華仲比韓妹改左個花名,叫零瑕疵橡皮擦精華,因為用完佢,皮膚就好似用左擦子膠咁擦走晒暗瘡 印同毛孔!
isoi 用既玫瑰精油經保加利亞政府認證,要3000塊花瓣先提煉到1滴精油,保加利亞玫瑰及熊果苷分子纖細,容易滲透至肌底,可以減淡痘印及疤痕,改善色斑、泛紅和紅血絲。
天然成分可以護理毛孔,讓敏感肌膚得到舒緩,天然營養成分可以提高肌膚的自生力,讓肌膚變得健康,水凝膠型可以快速的被吸收,供給肌膚水分,清爽不油膩。
多暗瘡,油性皮膚既單用依支精華已經夠,因為係啫喱質地好清爽,乾性皮膚既可以再加補濕精華。isoi 既產品同Manyo Factory 一樣不含人造防腐劑,都要係開封後6個月內用晒,敏感皮膚/孕婦亦適合使用。
溫馨提示:無論咩情況都好,首先要控制暗瘡痘痘,然後再去印先係治標又治本既方法啊~!

ISOI零瑕疵修護精華榮登SURE 2020 韓國銷量最高精華第一位
鎮靜敏感肌膚,集中解決暗沉瑕疵&痘印的修護精華
有效撫平凹凸不平的肌膚,提亮膚色,淡化痘印及色素沉澱。
未添加危害肌膚屏障的化學成分,蘊含積雪草等植物性萃取成分有效幫助解決毛孔問題,並迅速鎮靜、舒緩敏感肌膚。
清爽啫喱狀精華無粘稠感,塗抹同時迅速被肌膚吸收,持久補水並鎖住水分,令肌膚長久水潤。
爽膚水之後,按壓1~2回,塗抹於整個臉部,輕輕拍打直至吸收

產品介紹:
- 使用多種天然成分可以舒緩敏感肌膚.
- 玫瑰精油的添加能讓肌膚更透亮,看起來更幹凈.
- 天然成分的加入使肌膚更健康亮麗.
- 如同水壹樣的護理液,有助於更好的吸收.
- 給皮膚清爽的感覺.
 
重量: 
15ml

主要成分:
玫瑰精油,積雪草,洋甘菊,熊果甘,橄欖葉
 
使用方法:
和精華液一樣取適當的量均勻的塗抹於肌膚,擔心的部位可以再塗抹多次














本網站使用cookies!為了提供更佳的用戶瀏覽體驗,我們使用Cookie來個性化內容並分析我們的流量。