Menu
Your Cart

ISOI

ISOI - 保加利亞玫瑰淡斑精華 15ml
新到貨品
品牌: ISOI
給臉上有暗瘡印,充滿瑕疵的你:去 韓國大家都一定會行Olive Young shopping!但大家知唔知Olive Young 銷量最高既精華係咩?就係iu 代言既isoi 保加利亞玫瑰修復瑕疵精華,而且仲係連續5年拎第一位!依支精華仲比韓妹改左個花名,叫零瑕疵橡皮擦精華,因為用完佢,皮膚就好似用左擦子膠咁擦走晒暗瘡 印同毛孔!isoi 用既玫瑰精油經保加利亞政府認證,要3000塊花瓣先提煉到1滴精油,保加利亞玫瑰及熊果苷分子纖細,容易滲透至肌底,可以減淡痘印及疤痕,改善色斑、泛紅和紅血絲。天然成分可以護理毛孔,讓敏感肌膚得到舒緩,天然營養成分可以提高肌膚的自生力,讓肌膚變得健康,水凝膠型可..
$228.00
第 1 ~ 1 筆,共 1 筆資料
本網站使用cookies!為了提供更佳的用戶瀏覽體驗,我們使用Cookie來個性化內容並分析我們的流量。